2018. ápr 09.

Képzések és előadások

írta: Kormos Rebeka
Képzések és előadások

Kedves Érdeklődő!

2019-es 3 napos akkreditált képzéseink, 1 napos továbbképzéseink és meseműhelyeink időpontjait hamarosan megtalálod itt.
Az advent heteire ajánljuk figyelmetekben mesetárunkat.

Köszönet

Köszönjük a 2018-ban képzéseinken résztvevő pedagógusoknak, szülőknek, nagyszülőknek, gyerekekkel foglalkozó szakembereknek, hogy megtiszteltek minket figyelmükkel, nyitottságukkal! Együttműködő helyszíneinknek és partnereinknek pedig a sok segítséget, amellyel hozzájárultak mesés képzéseink sikereihez!

tepelodunk.jpg

Elsősorban köszönöm az élményt, amit kaptam tőletek. A mesét, a táncot a játékot - szuper nap volt :) Várom a következőt :)" 
/Percze Katalin, pedagógus, 1 napos képzésen vett részt/

"Nem csak tanultunk, hanem feltöltődtünk, jól éreztük magunkat. Három napig az üveghegyen túl jártunk, és a kis batyunkban nem csak sót hoztunk el útravalónak!"
/Szalabóczky Csilla, könyvtáros, 3 napos képzésen vett részt/

logo.jpg

Szakmai közösségeinkhez érdemes csatlakoznod, hisz óvódás és kisiskolás korosztályok számára népi játékot témában és a népmesék világában kérhetsz tanácsot vagy oszthatsz meg tapasztalatokat.

Szólj hozzá

továbbképzés pedagógus továbbképzés napközis tábor magyar népmese napja belső erőforrások Budapest Miskolc Kecskemét mese tábor Meseösvény pedagógus képzés népmesefesztivál élőszavas mesemondás akkreditált képzések 5 kredit 30 keredit gyakorlat központú továbbképzés iskolaelőkészítő tábor gyakorlati pedagógus képzés szeptemberi képzés őszi pedagógus képzések Helló Anyu kecskeméti pedagógus képzés kecskeméti pedagógus továbbképzés felnőtt meseműhely meseműhely miskolci pedagógus képzés budapesti pedagógus továbbképzés