2018. okt 16.

Pedagógusoknak

írta: Kormos Rebeka
Pedagógusoknak

meses_napok_1.jpgKedves Kolléga!

Módszertani képzéseink elsősorban az óvódás és alsós korosztállyal dolgozóknak adhat új eszközkészletet, a népmese, népi játékok és tárgyalkotás ötvözésével. Oktatóink a maguk területén tapasztalat szakemberek és a népmese elkötelezettjei. Gyakorlatban ismerik azokat a folyamatokat, amelyek pozitívan befolyásolják egy-egy gyermek vagy közösség életét a népmese középpontba állítását követően. 
Az oktatási hivatal által jóváhagyott képzésünk 30 kredit pontban érvényesíthető. 1 napos képzéseink alkalmával 5 kredit pontot tudunk igazolni.
Pompás Napok szervezésében idén még Budapesten és Miskolcon csatlakozhattok képzéseinkhez. Intézményi továbbképzésre mér csak 2019-ben van lehetőségünk újabb helyszíneket vállalni.

Budapest

november 16-18. naponta 8.00-18.00 között.

Remek hangulat, közös élmények, önfeledt mesehallgatás és mesélés, valamint az alkotás öröme vár Rád! 
Pompás Napok csapata 30 órás továbbképzést indít "A népmese, a népi játék és a tárgyalkotás ötvözésének lehetőségei óvodában és alsó tagozatban" címmel. A képzés végén minden résztvevő számára tanúsítványt állítunk ki 30 kreditpontról.
A képzés ára: 35000 forint.
A képzés helyszíne: Budapest, IX. kerület
A képzés ideje: 2018. november 16-17-18. 8 és 18 óra között
A képzést a Pompás Napok csapata tartja: hiteles népi mesemondó, néptáncpedagógus és népzenész is közreműködik az oktatásban.
Jelentkezni a pompasnapok@pompasnapok.hu címen vagy erre a linkre kattintva lehet: 
https://goo.gl/forms/NFNTApPgNzWq84kB3
A jelentkezés a teljes összeg befizetésével válik véglegessé.
Érdeklődni: pompasnapok@pompasnapok.hu, +3670/9478609

Miskolc
2019. november 27. kedd 9.00-15.00 között.

Pompás Napok képzés 5 kreditért! 3 népmese feldolgozása, módszertani és gyakorlati kurzus, avagy a népmesék, népi játékok és tárgyalkotás komplex használata óvodában és alsóban címmel. 
Az előadás díja: 10.000 Ft/fő. 
Ha egy intézményből 2-en vagy többen jelentkeztek, akkor fejenként 8.000 Ft a részvételi díj. 
Jelentkezni a pompasnapok@pompasnapok.hu címen lehet vagy erre a linkre kattintva lehet: 
 https://goo.gl/forms/lwowoH2UdCQhlzZB3
A jelentkezés a képzés díjának befizetésével véglegesedik.
Képzés helyszíne: Miskolc, Serház u. 1.
Kezdés 9 órakor, befejezés 15 órakor.

Tavaszi tervek Békéscsaba, Pécs, Kaposvár, 

Ha az említett helyszínek közül valamelyik számodra megfelelő, kérlek jelezd számunkra a pompasnpok@pompasnapok.hu címre. 

Intézményi előadások, továbbképzések, ebook

Nevelés nélküli munkanapok alkalmával rendszeresen megyünk óvodákba, iskolákba, hogy új inspirációként bemutassuk módszertani eredményeinket. Rendhagyó szülői értekezleten is vállalunk előadást a népmesék áldásos hatásairól. Megkereséseiteket várjuk a pompasnapok@pompasnapok.hu címen.
2018/2019-es tanévben is hasznos lehet ebook kínálatunkat!

logo.jpg

Szakmai közösségeinkhez érdemes csatlakoznod, hisz óvódás és kisiskolás korosztályok számára népi játékot témában és a népmesék világában kérhetsz tanácsot vagy oszthatsz meg tapasztalatokat.

Szólj hozzá

népmese pedagógus továbbképzés népi játékok akkreditált képzés Pécs Kaposvár Kecskemét Békéscsaba tárgyalkotás akkreditált pedagógus továbbképzés élőszavas mesemondás