2018. okt 16.

Szülőknek

írta: Kormos Rebeka
Szülőknek

Kedves Szülők!

2019-ben is szeretettel várunk Bennetek 1  és 3 napos mesés képzéseinkre - felhívva figyelmetek, hogy ezek  a pedagógusok érdeklődése szerint fókuszáltak -.

Mesemondó gyakorlataink minden meseszerető felnőttnek szólnak.

szoviragok_cover_5.jpg

Jelentkezés: https://goo.gl/forms/IQ8NcJC1biASR0uo2


szoviragok_cover_6.jpg

Jelentkezés: https://goo.gl/forms/o1NEWwJoYnJpk3S83

Pedagógusoknak és mesekedvelőknek ajándékba

kupon.jpg

Köszönet

Köszönjük a 2018-ban képzéseinken résztvevő szülőknek, nagyszülőknek, gyerekekkel foglalkozó szakembereknek, hogy megtiszteltek minket figyelmükkel, nyitottságukkal! Együttműködő helyszíneinknek és partnereinknek pedig a sok segítséget, amellyel hozzájárultak mesés képzéseink sikereihez!

tepelodunk.jpg

Elsősorban köszönöm az élményt, amit kaptam tőletek. A mesét, a táncot a játékot - szuper nap volt :) Várom a következőt :)" 
/Percze Katalin, pedagógus, 1 napos képzésen vett részt/

"Nem csak tanultunk, hanem feltöltődtünk, jól éreztük magunkat. Három napig az üveghegyen túl jártunk, és a kis batyunkban nem csak sót hoztunk el útravalónak!"
/Szalabóczky Csilla, könyvtáros, 3 napos képzésen vett részt/

logo.jpg

Szakmai közösségeinkhez érdemes csatlakoznod, hisz óvódás és kisiskolás korosztályok számára népi játékot témában és a népmesék világában kérhetsz tanácsot vagy oszthatsz meg tapasztalatokat.
2018/2019-es tanévre készülve nézd végig ebook kínálatunkat!

Szólj hozzá

Náfrádi Anikó Helló Anyu felnőtt meseműhely Az élet a halál és az újjászületés megjelenése a népmesékben Gyász és a mesék - Veszteségfeldolgozás népmesékkel mese kupon