2022. nov 20.

Hulladékmentes advent, de hogyan?

írta: Kormos Rebeka
Hulladékmentes advent, de hogyan?

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét elnevezésű program minden évben november utolsó hetében kerül megrendezésre. Az idén a Pompás Napok csapat is csatlakozik ehhez a kezdeményezéshez.
hulladekmentes_advent.png
Minden este üljetek le együtt és keressétek a Pompás Napok YouTube oldalán az Online Adventi Meséket! A Pompás Mesés Oktatók, Nagykövetek, gyerkőceink, barátaink, kollégáink mondanak egy-egy mesét.
Többszörösen csomagolt csoki figurák, karácsonyi apróságok helyett válasszátok az idén az élményt!

eloadashoz_ajanlo_oldal_1.png

 Kampány héten kívül is dolgozunk azon, hogy hulladékmentes is legyen a Pompás Mesés munkánk!

A népmese-foglalkozások akkreditált módszertanát igyekszünk "csupán" az online térben is népszerűsíteni és elérhetővé tenni. Online képzési felületünkkel és elektronikus módszertani tervezeteinkkel, gyűjteményeinkkel már évek óta a hulladék termelés és szennyezés csökkentésén dolgozunk. Képzéseinkhez nem kell elutaznod otthonról, így Te magad is csökkented a ökológiai lábnyomod. Elektronikus anyagainkat akár a telefonodon is magaddal viheted. Virtuális előadásainkat, workshopjainkat szintén utazás nélkül elérheted és többször visszanézheted, így törekszünk minimális fogyasztásra ösztönözni.
Ahhoz pedig, hogy az élmény mesés legyen sokat dolgozunk a háttérben, ha tehetjük elektronikus felületeken, magas hatékonyságra törekedve, hogy az energiafogyasztásunk is alacsony maradjon. 
Hírlevelünk is azt szolgálja, hogy nem bombázunk felesleges reklámanyagokkal. Ha szívesen csatlakoznál, klikk!
Pompás Mesés Hírlevél - ami mesésebb lesz, mint gondolnád!

1_4.jpg
Biztosíts magadnak ide áron szakmai továbbképzést!

Az idén már csak néhány helyünk maradt az online képzési kvótánkból.
Fizess be az idén 8, 15, 20, 45 kredites pedagógus képzéseink valamelyikére és végezd el a tanfolyamot saját tempódban, utazás és vizsgaköltség nélkül!
Szétnézek a kínálatban! Klikk!

Korábbi adventi cikkeink, amelyet már közel 20.000 olvastak:

Bizony, a blog is azt szolgálja, hogy tudásunk legjava így is elérhető legyen számodra!

Ünnepváró mesék adventre
24 + 1 ünnepváró adventi népmese, legenda és történet
"András zárja hegedűjét"
Az igazi ünnep

Aki nem hiszi, járjon utána!

Pompás Napok csapatával várjuk jelentkezésetek és megkereséseiteket akár felnőttként érdeklődtök, akár gyermekeiteket szeretnétek mesei élményekhez juttatni. Pedagógusképzésekkel, felnőtt meseműhelyekkel, interaktív mesés alkalmakkal és hagyományőrző programokkal akár házhoz is megyünk. 
Írjatok a pompasnapok@pompasnapok.hu címre, hogy személyre szabott programot alakíthassunk ki!

Előadásainkra, képzéseinkre várjuk a szülőket, pedagógusokat, gyerekekkel foglalkozó szakembereket, meseszerető felnőtteket.

logo.jpg

További inspirációért látogassátok meg Mesetárunkat és Játéktárunkat!

Ajánljuk figyelmetekbe kiadványainkat, amelyekben kidolgozott mesefeldolgozásokat találtok. Az elektronikus módszertani anyagok az intézményi keretekhez illeszkednek és segítik az óvodás és kisiskolás korosztállyal való foglalkozást.

Kövessetek minket Facebook oldalunkon is!

Látogassátok meg weboldalunkat: www.pompasnapok.hu

Érdemes csatlakoznotok szakmai közösségeinkhez, ahol óvodás és kisiskolás korosztályok számára népi játékokkal és népmesékkel kapcsolatban kérhettek tanácsot vagy oszthattok meg tapasztalatokat. 

Szólj hozzá

program advent mesés népmesék adventre készülj hulladékmentes Pompás Napok Hulladékcsökkentési Hét november utolsó hete