2020. feb 04.

Zöldülünk

írta: Kormos Rebeka
Zöldülünk

A Popmás Napok csapatában arra a döntésre jutottunk, hogy a környezetünk védelme érdekében kevesebb papírt használunk és kevesebbet nyomtatunk mostatól.
A szájról-szájra hagyományozódó meséket igyekszünk a magunk erejéből a köztudatba emelni és megtartani a bennünket követő generációk számára is. Ezt a mesemondás hagyományának népszerűsítésével alapozzuk meg és a mesekincs mindennapos használatára ösztönözzük a szülőket és pedagógusokat.

  • Mesetár
  • Játéktár
  • E-book kiadványok (népmese-foglalkozások, mesegyűjtemények és képzési segédanyagok)
  • Elektronikus jelentkezési rendszer a képzéseinkre
  • Közösségi médiában szakmai csoportok
  • Blog felületen szakmai cikkek

papir_mentes_2.jpg

Pompás Napok csapatával várjuk jelentkezésetek és megkereséseiteket akár felnőttként érdeklődtök, akár gyermekeiteket szeretnétek mesei élményekhez juttatni. Pedagógusképzésekkel, felnőtt meseműhelyekkel, interaktív mesés alkalmakkal és hagyományőrző programokkal akár házhoz is megyünk. 
Írjatok a pompasnapok@pompasnapok.hu címre, hogy személyre szabott programot alakíthassunk ki!

Előadásainkra, képzéseinkre várjuk a szülőket, pedagógusokat, gyerekekkel foglalkozó szakembereket, meseszerető felnőtteket.

További inspirációért látogassátok meg Mesetárunkat és Játéktárunkat!

Ajánljuk figyelmetekbe kiadványainkat, amelyekben kidolgozott mesefeldolgozásokat találtok. Az elektronikus módszertani anyagok az intézményi keretekhez illeszkednek és segítik az óvodás és kisiskolás korosztállyal való foglalkozást.

logo.jpg

Kövessetek minket Facebook oldalunkon is!

Látogassátok meg weboldalunkat: www.pompasnapok.hu

Érdemes csatlakoznotok szakmai közösségeinkhez, ahol óvodás és kisiskolás korosztályok számára népi játékokkal és népmesékkel kapcsolatban kérhettek tanácsot vagy oszthattok meg tapasztalatokat. 

 

Szólj hozzá