2022. aug 14.

ÉrzelMesék az óvodában és az alsótagozatban

írta: Kormos Rebeka
ÉrzelMesék az óvodában és az alsótagozatban

Várjuk szeretettel azokat a szakembereket, akik szeretnének az érzelmek és a népmesék összekapcsolásának módszertanába betekinteni és ehhez az 1 napos képzésen konkrét ötleteket kapni.
bpi_augusztusi_plakat_1.png
REGISZTRÁCIÓ KÖTELEZŐ!
Klikk!
https://tinyurl.hu/Bq4C
Átadjuk inspiráló tapasztalataikat, bemutatjuk azt az eszközkészlet, amelyek megkönnyítik a pedagógusok munkáját és átfogó képet alkotunk az érzelmi intelligencia fejlesztésének jelentőségéről. Mindezt a népmesék középpontba helyezésével.
2022. augusztus 22-én Budapesten, a Ferencvárosi Kerekerdő Óvodában (1097 Budapest, Vágóhíd u. 37.) Pompás Napok továbbképzést tartunk pedagógusok számára.
A képzés időtartama: 8-13 óra között.
A képzés végén 8 kreditről tanúsítványt állítunk ki, amely a nem akkreditált képzésekből szerezhető pontok terhére számolható el.

A képzés gyakorlati fókuszú, hiszen tapasztalataink azt igazolják, hogy a saját élmény során szerzett tudás sokkal időtállóbb, mint a pusztán elméleti. Így sokat fogunk mesélni, játszani. Bemutatjuk a Pompás Mesekártyákat és Pompás Mesetérképeket is. A képzés végén 13.00-14.00 között lehetőséget biztosítunk a kiadványaink és termékeink megtekintésére és kedvezményes megvásárlására.
Hívd el kollégád és kedvezményben részesültök!
Teljes ár: 12.000 Ft/fő
Kedvezményes ár: 10.000 Ft/fő
A képzési létszám limitált!
Várunk szeretettel!

Hogy lesz egy népmeséből népmese-foglalkozás?

No. 1.: kell egy jó kis történet:
No. 2.: kell egy jó módszer:
No. 3.: kell egy csipet bátorság:
4_2.jpg
...aztán mondd el, töltsd fel élménnyel! Mesés lesz!

Aki nem hiszi, járjon utána!

Pompás Napok csapatával várjuk jelentkezésetek és megkereséseiteket akár felnőttként érdeklődtök, akár gyermekeiteket szeretnétek mesei élményekhez juttatni. Pedagógusképzésekkel, felnőtt meseműhelyekkel, interaktív mesés alkalmakkal és hagyományőrző programokkal akár házhoz is megyünk. 
Írjatok a pompasnapok@pompasnapok.hu címre, hogy személyre szabott programot alakíthassunk ki!

Előadásainkra, képzéseinkre várjuk a szülőket, pedagógusokat, gyerekekkel foglalkozó szakembereket, meseszerető felnőtteket.

logo.jpg

További inspirációért látogassátok meg Mesetárunkat és Játéktárunkat!

Ajánljuk figyelmetekbe kiadványainkat, amelyekben kidolgozott mesefeldolgozásokat találtok. Az elektronikus módszertani anyagok az intézményi keretekhez illeszkednek és segítik az óvodás és kisiskolás korosztállyal való foglalkozást.

Kövessetek minket Facebook oldalunkon is!

Látogassátok meg weboldalunkat: www.pompasnapok.hu

Érdemes csatlakoznotok szakmai közösségeinkhez, ahol óvodás és kisiskolás korosztályok számára népi játékokkal és népmesékkel kapcsolatban kérhettek tanácsot vagy oszthattok meg tapasztalatokat. 

Szólj hozzá

szociális továbbképzés fejlesztő képzés kredit könyvtáros asszisztens pedagógus tanító gyógypedagógus pedagógiai pedagógus képzés 1 napos óvodapeadgógus beszámolgató ÉrzelMesék az óvodában és az alsótagozatban